40 år til søs

fortalt i ord og billeder 

 

Thorkild Sandbeck: 40 år til søs - fortalt i ord og billeder Forfatteren er i søfartskredse ikke blot kendt som en flittig historisk skribent, men også som en dygtig fotograf.

 

Det er da også gennem hans 600 fotos og illustrationer, at vi kommer langt omkring i bogstaveligste forstand. Ikke blot fortælles i ord og billeder om de over 30 skibe, han har sejlet med. Vi stifter også bekendtskab med nogle af de 100 lande, Thorkild Sandbeck har besøgt. Om søfolkenes arbejde og fritid, om skibenes tekniske udvikling og i det hele taget udviklingen til søs.

 

Bogen kan betragtes som et historisk dokument og begynder med forfatterens tid i marinen i 1959, opholdet på Fanø Navigationsskole og udmønstring som telegrafist i Mærsk og senere 20 år i ØK.

 

Efter de mange år i handelsflåden følger vi forfatteren gennem 12 år på havforskningsskibet Dana og på grønlandske passagerskibe. Desuden fortælles om hans togter med nogle af verdens største sejlskibe, de russiske skoleskibe Sedov, Kruzenshtern og Mir m.fl.

 

ISBN: 87-90374-22-3
Forfatter: Torkild Sandbeck
Titel.: 40 år til søs - fortalt i ord og billeder
160 sider A4 format, Indbundet

 

Udsolgt - bliver ikke genoptrykt